Barockballet dansa fusió

Divendres, 24 Nov 2017

BAROCKBALLET DANSA DE FUSIÓ A MALLORCABaRockBallet és una nova creació de dansa dissenyada per la coreògrafa mallorquina Laura Macías Martínez, directora artística de la Companyia de Dansa Pasodos, amb seu a Palma des de 2003. La producció fusiona la música barroca amb el rock.

La mescla de diferents estils coreogràfics, com la dansa contemporània, el clàssic i el neoclàssic, és un punt innovador per a aquest espectacle de nova creació. Musicalment les coreografies se centren en l'època Barroca, encara que fem un recorregut des de la música del Renaixement, el Barroc, el Classicisme, el Romanticisme i la música del SigloXX, fins a arribar a la música Pop, centrant-nos en el Rock barrejat amb el moviment Beat.

Situant-nos en plena esplendor del Barroc, ens trobem amb un compositor anomenat Alexandre, li acompanyem en els seus repetits episodis de somnis lúcids, lliurant-se a l'univers oníric. El onirismo, d'altra banda, és un trastorn de la consciència que porta a una persona a perdre la seva ubicació en el plànol real, confonent fantasies similars a les oníriques amb la realitat. En el cas d'Alejandro, té al·lucinacions que semblen pròpies dels somnis i que ho porten a barrejar la imaginació amb el real.

Sobre l'escenari trobem un candelabro, una taula, una cadira, ploma i paper per escriure, que és tot el material que Alexandre necessita diàriament per treballar. Després de compondre llargues hores es queda dormit i en aquest moment els seus somnis li transporten a una altra època. Escolta sons, músiques noves, sent coses increïbles i veu a una dona misteriosa amb la qual volgués passar la resta de la seva vida. Cada vegada que es dorm la veu. Són somnis tan reals que deixa de saber quan dorm i quan està despert.

 

INFORMACIÓ:

Auditórium de Palma
Data: 06 de desembre de 2017
Horari: 20.00 h.
Telèfon: 971 734 735
Entrada: 25€.
info@auditoriumdepalma.com