Bars i Locals

Bar Cuba

9:00–3:00h
Palma
Es Bar Cuba és sinònim de sortir a Palma. Reconegut com un des millors clubs de Mallorca, aquest bar t'ofereix un ambient únic, copes i bona música.

S'edifici de Bar Cuba ha estat construït en 1904, era originalment un hostal i bar de pescadors, on se venien hams, canyes, fils de pesca, etc. Es contraban de tabac se va convertir en una pràctica habitual en es bar a principis des segle XX i encara avui pot alenar-se s'essència de lo clandestí, sa qual cosa ho fa encara més estimulant. De fet, a sa planta inferior se troba es “Magatzem de Contraban” Es jove empresari mallorquí Toni Aloy ha estat fidel an es seu original estil colonial, però cuidant fins an es més mínim detall. 

Completament acristalado, s'interior des Bar Cuba disfruta d'una llum excepcional, creant un ambient que conjuga s'elegància i sa calidesa. Baixant una elegant escala de caragol s'accedeix an es soterrani, que conserva s'autèntica essència de Cuba, amb instantànies en blanc i negre des clàssics cotxos de l'Havana i fotografies de ses seves gents, tots ells fumant havans. Es vespres se converteix an es lloc ideal per degustar sa millor coctelería a Mallorca des de mojitoscaipiriñas i caipiroskasde fraula an es clàssics Dry Martini, Manhattan o Cosmopolitan. Per ocasions especials, en aquest espai s'habilita una zona chillout, amb un còmode sofà i música des vuitanta.
Cuba
Cuba
Com arribar
Calle San Magín, 1, 07013 Palma, Illes Balears Ver en mapa
També podria interesar-te...