Activitats

BALLADA POPULAR

Diumenge, 19 Mai 2019
11:30h
Marratxí
El pròxim 19 de Maig a les 11:30h hi haurà una “Ballada Popular” dins del 5è Cicle de “Ballades de Primavera”. Les activitats seran en la plaça de l'església del Pont d’inca (Marratxi) amb els grups Arreu i És Raiguer.
null
També podria interesar-te...
Fires i Mercats
null
FIRA MEDIEVAL DE CAPDEPERA 2019

Cada tercer cap de setmana de maig se celebra as Castell de Capdepera el Mercat Medieval, un popular esdeveniment que aprofita el bon estat de conservació del castell per a convertir el municipi en una autèntica fortalesa medieval. El poble es vesteix d'època i s'omple de colors, sons i olors capaces de transportar-te a l'Edat mitjana. Cada any els estrets carrers i el castell de Capdepera s'omplen de color, sons i aromes durant el mercat medieval.


El mercat medieval s'estén per la zona circumdant al Castell de Capdepera, que ofereix unes vistes realment impactants de la badia i del poble. Durant la celebració podràs gaudir de tornejos, espectacle de malabars, espectacle de foc, xanquers, diverses activitats per als més petits, posats d'artesania, concerts i música en viu, beguda,i menjar tradicional. La decoració queda a mà dels habitants, per exemple, pinten escuts de fusta d'acord amb la representació heràldica dels seus cognoms i els pengen en les finestres i els balcons de les cases. Els nens, per part seva, són els encarregats de decorar amb estendards elaborats per ells mateixos els carrers per les quals discorre el mercat. Uns carrers engalanats amb multitud de cintes de colors.


De la mateixa manera, en el Mercat Medieval també és possible assistir a concerts, obres teatrals i conferències i visitar exposicions d'armes medievals. A més, els espectacles circenses, d'humor i foc que compten amb la presència de bufons i gegants, fan les delícies de tots els veïns i visitants.



VERBENA DIVENDRES 17 A MITJANIT (00.00) en la Plaça de la Menjua. Música a càrrec del grup La Vereda i Kingston Club.

Us deixem el programa de les festes: aquí