cultura
Activitats
null
TEATRE MANACOR | PROYECCIÓ MIMOSAS

Si no saps que fer a Mallorca, el 24 d'Abril en Teatre Manacor es projectarà Mimosas la segona pel·lícula del cineasta espanyol Oliver Laxe. Mimosas ha estat presentada per festivals de tot el món (KarlovyVary, Toronto, Nova York, el Caire) i en el Festival de Sevilla on es va alçar amb el Premi Especial del Jurat i el Premi a Millor So. En el Festival de Cannes de 2016 es va portar el Premi Setmana de la Crítica i en 2017 en els Premis Feroç va ser nominada al Premi Especial.


Sinopsi

Una caravana travessa les muntanyes de l'Atles marroquí amb la missió de conduir al vell patriarca d'una tribu Sheikh a Sijilmasa, el poble on va néixer, on espera trobar el repòs definitiu a la seva vida. El viatge es presenta ple d'incògnites, però Ahmed i Saïd, dos vividors, asseguren conèixer el camí. En un altre lloc, potser en una altra època, Shakib, bufó entre els taxistes, és reclutat per la tribu amb l'encàrrec de vigilar la caravana i assegurar que el patriarca vegi complert el seu desig.

1 - 2 de 2

Activitats a Manacor

Aquesta secció pretén destacar totes aquelles activitats i tallers que es duen a terme a l'illa. Inclou activitats molt variades, algunes amb dates fixes i d'altres sense especificar, ja que poden ser suggeriments de plans que podem trobar durant tot l'any. També podran trobar-se espais i reserves naturals com zones d'acampada o refugis, en els quals només s'hi pot arribar caminant; aquells que es troben en un punt de la travessa. Hi inclourem activitats d'aventura, excursions en canoa, SUP, llaüt, etc.; tallers d'enquadernació, de ganxet, de macramé; tallers musicals, esportius, culinaris, manuals, etc. No tendreu excusa per no ocupar el vostre temps. Acaba l'estiu i comença la temporada de posar-se propòsits, començar o reprendre la feina, acabar la universitat... Per això, és un bon moment de trobar totes aquelles activitats que ens fan ganes fer o que sempre hem tengut pendents i marcar-les en l'agenda.